Конструктивні особливості реконструкції будівлі гуртожитку з надбудовою додаткових поверхів - Абульганам, Омар Шакер Абед; Яковенко, Ігор Анатолійович (My University, 2021)
В статті представлена теза наукових праць студентів факультету конструювання та дизайну НУБіП України, в яких розглядаються завершені етапи розробок зі спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 192 «Будівництво і цивільна інженерія».
Keywords: реконструкція громадських будівель; інженерно-технологічні заходи; конструктивно-планувальна схеми; renovation of public buildings; engineering and technological measures; structural and planning diagrams; Renovierung öffentlicher Gebäude; technische und technologische Maßnahmen