Вплив придорожніх лісових смуг на вітровий режим в умовах Західного Полісся - Максімцев, С. І. (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: аеродинамічні дослідження; швидкість вітру; придорожні лісові смуги; aerodynamic research; wind speed; roadside forest strips; aerodynamische Untersuchungen; Straßenrandstreifen