Напрями діяльності Генерального штабу Збройних Сил України - Чуб, Назар (НУБіП України, 2024)
В статті подано наукові здобутки учасника, що присвячені проблемам юридичної науки.
Keywords: Генеральний штаб Збройних Сил України; національна безпека України; General Staff of the Armed Forces of Ukraine; national security of Ukraine; Generalstab der Streitkräfte der Ukraine; nationale Sicherheit der Ukraine