Визначення тягового опору установки для підйому грунту в залежності від кута постановки направляючих дисків - Храмов, Микита Сергійович; Сиромятников, Юрій Миколайович (My University, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника VIІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 113-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича.
Збірник тез доповідей VIІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 113-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2020 р.
Keywords: дискові робочі органи; підйому ґрунту; згруджування ґрунту; disc working bodies; Scheibenarbeitsorgane; Bodenhebung; soil uplift; soil compaction