Ефективність використання ультрафіолетового опромінювання для подовження терміну зберігання м’ясної сировини - Родіонова, К. О. (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: збільшення терміну зберігання м’ясної сировини; чистий фізичний метод знезараження; обробка м’яса яловичини в півтушах у охолодженому стані; increased shelf life of meat raw materials; pure physical method of disinfection; processing of beef in chilled half-carcasses; Verlängerung der Haltbarkeit von Fleischrohstoffen; Verarbeitung von Rindfleisch in gekühlten Schlachtkörperhälften