Галузеві нормативні акти з охорони праці у сільському господарстві: новели правового забезпечення - Новак, Тамара Сергіївна; Михайленко, Т. В. (НУБіП України, 2019)
У статті проведено аналіз змін, які відбулись у правовому забезпеченні охорони праці у сільському господарстві на рівні галузевих нормативних актів.
Keywords: охорона праці; сільське господарство; правове забезпечення; рослинництво; тваринництво