Вдовенко, Наталія МихайлівнаШарило, Ю.Є.Місар, М.О.Дмитришин, Р.А.Домбровська, Т.О.Єфіменко, О.А.Махиборода, К.В.Павленко, М.М.Шепелев, С.С.2022-06-282022-06-282018Практичні рекомендації щодо виробництва смугастого окуня в умовах орієнтації економіки на світові стандарти безпеки і якості : науково-методичні рекомендації / уклад. Н. М. Вдовенко [та ін.]. - К. : , 2018. - 22 с.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/9317У науково-методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва смугастого окуня з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг у умовах трансформаційних процесів та орієнтації економіки на світові стандарти безпеки і якості. Розраховано на працівників рибного господарства, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, слухачів курсів підвищення кваліфікації, фахівців аграрного сектору економіки України.ukокуньсмугастий окуньвиробництво смугастого окуняПрактичні рекомендації щодо виробництва смугастого окуня в умовах орієнтації економіки на світові стандарти безпеки і якостіMetodrekomendacii