Підвищення енергоефективності зелених будівель за допомогою геліосистем із концентраторами сонячних променів - Мартинов, Вячеслав Леонідович; Поляк, Ю. Ю.; Мартинюк, Ольга Леонідівна; Акуленко, Вікторія Вадимівна (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з ХІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 117-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 22-23 лют. 2024 р., м. Київ.
Keywords: підвищення енергоефективності; енергоефективність будівель; Improving energy efficiency; energy efficiency of buildings; Verbesserung der Energieeffizienz; Energieeffizienz von Gebäuden