Business games on occupational health and safety as an effective instrument for improving work protection knowledge - Holopura, S. M. (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника VIІІ-ї Міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК, в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку аграрної газузі економіки України, надійності технічних систем, технологій і техніки інженерії, удосконалення та нові розробки технологічних процесів, технічних засобів.
Keywords: business games on labour protection; Planspiele zum Arbeitsschutz; бізнес-ігри з охорони праці; підвищення рівня знань у сфері охорони праці; Verbesserung des Wissensstandes im Bereich des Arbeitsschutzes; increasing the level of knowledge in the field of labour protection