Розробка алгоритму діагностування двигунів великовантажних автомобілів - Тицький, О. Ю. (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді з матеріалів ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: автомобільна електроніка; діагностування двигунів; повітряний фільтр; великовантажні автомобілі; car electronics; engine diagnostics; air filter; heavy-duty vehicles