Міжнародна економічна діяльність України - Вдовенко, Наталія Михайлівна; Яцун, Анастасія Григорівна (НУБіП України, 2024)
Цей словник є важливим інструментом діяльності для здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників. Видання містить узагальнену термінологію, що використовується міжнародною, європейською та українською фаховою спільнотою в рамках Міжнародної стандартної класифікації освіти та Болонського процесу. У словнику визначені терміни з навчальної дисципліни «Міжнародна економічна діяльність України», які дають можливість зрозуміти сутність та контекст застосування кожного терміну. Крім того, словник вміщує системний зв’язок між термінами та контекстуальну основу їх використання. Цей словник корисний для всіх, хто зацікавлений у модернізації національної вищої освіти в контексті глобалізації та євроінтеграції. Сприяє розумінню термінів, що використовуються в міжнародному освітньому середовищі та налаштовує на ефективність спілкування між фахівцями різних міжнародних установ та організацій.
Рекомендовано до видання Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: міжнародна економічна діяльність; економіка; internationale Wirtschaftstätigkeit; Wirtschaft; international economic activity; economy