Оновлення методичних підходів до нормативної грошової оцінки земель з урахуванням воєнних факторів - Колядюк, Дарина Василівна (НУБІП України, 2026)
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «GEOPOINT» (м. Київ, 5-6 березня 2026 року)
Keywords: земельні ресурси; соціально-економічна стабільність; землекористування; функціонування територій; land resources; socio-economic stability; land use; functioning of territories