Продуктивність ріпаку озимого залежно від удобрення та застосування фунгіцидів на посівах - Антал, Тетяна Володимирівна; Лисенко, В. В. (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників V Міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Інновації в освіті, науці та виробництві» присвяченої 100-річчю від дня заснування ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» (24-26 листопада 2021 року).
Keywords: ріпак озимий; фунгіцидний захист; регулятори росту; winter rapeseed; fungicide protection; growth regulators; Winterraps; Fungizidschutz