Зовнішня політика країн пострадянського простору - Хвіст, Вікторія Олексіївна (ПП «ДІРЕКТ ЛАЙН», 2025)
Розміщено загальні методичні принципи щодо вивчення дисципліни «Зовнішня політика країн пострадянського простору» для студентів третього курсу очної форми навчання з спеціальності С3 «Міжнародні відносини» НУБіП України. Навчально-методичний посібник містить пояснювальну записку, навчально-методичний план, програмний матеріал до вивчення дисципліни, теми лекційних та семінарських занять, контрольні питання. Матеріал систематизовано за двома модулями. Посібник укладено з урахуванням сучасних методологічних та методичних підходів.
Рекомендовано вченою радою гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: зовнішня політика країн пострадянського простору; зовнішня політика; країни пострадянського простору; міжнародні відносини; the foreign policy of post-Soviet states; foreign policy; countries of the former Soviet Union; international relations