Методичні вказівки з діагностики гельмінтозів тварин - Гончаров, Сергій Леонідович; Сорока, Наталія Михайлівна (НУБіП України, 2025)
Наведено стислий за викладом, але досить повний за охопленням матеріалу опис зажиттєвої і посмертної лабораторної діагностики гельмінтозів тварин, які знайшли широке застосування в практиці ветеринарної медицини як в Україні так і за її межами. Матеріал викладено в такій формі, яка сприяє його практичному використанню.
Рекомендовано до друку Вченою радою факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: ветеринарна медицина; діагностика гельмінтозів тварин; гельмінтози тварин; лабораторна діагностика гельмінтозів тварин; veterinary medicine; diagnosis of helminthiasis in animals; animal helminthiasis; laboratory diagnosis of helminthiasis in animals