Періодичність заміни повітряних фільтрів салону мобільних енергетичних засобів - Харьковський, Ігор Сергійович; Безсмертний, В. В. (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника міжнародного науково-практичного семінару «Надійність сільськогосподарської техніки в системі інноваційних процесів».
Keywords: аналіз фільтрувальних систем; analysis of filtration systems; Analyse von Filtersystemen; заміна повітряних фільтрів; replacement of air filters; Austausch von Luftfiltern