Характерні відмови деталей газорозподільчого механізму - Іванченко, В. Д. (My University, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника VIІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 113-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича.
Збірник тез доповідей VIІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 113-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2020 р.
Keywords: ремонт ДВЗ; газорозподільний механізм; дефектувальні роботи; repair of internal combustion engines; gas distribution mechanism; defect detection work; Reparatur von Verbrennungsmotoren; Gasverteilungsmechanismus