Енергозберігаюче виробництво зернових культур - Попик, Павло Сергійович; Ніколенко, В. В. (My University, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника VIІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 113-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича.
Збірник тез доповідей VIІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 113-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2020 р.
Keywords: енергозберігаючі технології; зернові культури; посівні машини; energy-saving technologies; cereal crops; seed drills; Energiespartechnologien; Getreide