Індукція прямого морфогенезу з листкових експлантів Lusimachia nummularia L. In vitro - Білоус, Світлана Юріївна; Ліханов, Артур Федорович; Матяшук, Раїса Костянтинівна (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: біотехнологічні методи; морфогенез; індукція рослин; biotechnological methods; morphogenesis; plant induction; biotechnologische Methoden; Morphogenese