Удосконалення застосування методів управління в підприємстві готельно-рестораного господарства - Мовчун, Володимир (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі України» (м. Київ, 12 березня, 2025 року)
Keywords: методи управління; стабільний розвиток; збільшення прибутковості; автоматизація бізнес-процесів; management methods; sustainable development; increase in profitability; business process automation