Особливості планування міст майбутнього - Уманчик, Іван Олександрович; Степчук, Яніна Анатоліївна (НУБіП України, 2022)
В статті представлена теза матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції присвяченій формуванню сталого землекористування: проблеми та перспективи
Keywords: урбанізація; забруднення навколишнього середовища; плануванні міст; urbanisation; environmental pollution; urban planning; Urbanisierung; Stadtplanung