Передумови євроінтеграційних процесів в енергетичній сфері в Україні - Тітова, Людмила Леонідівна (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з матеріалів XХV Міжнародної наукової конференції «Сучасні проблеми землеробської механіки» (м. Київ,17–19 жовтня 2024 року).
Keywords: євроінтеграція; енергетичніа сфера України; електричне навантаження; Енергетичне Співтовариства; European integration; energy sector of Ukraine; electrical load; Energy Community