Технологія виробництва продукції рослинництва. (Розділ дисципліни « Технологія вирощування та зберігання сільськогосподарської продукції) - Танчик, Семен Петрович; Цюк, Олексій Анатолійович; Карпенко, Олена Юріївна; Рожко, Валентина Михайлівна; Центило, Леонід Васильович (НУБіП України, 2023)
Зміст навчального посібника відповідає навчальній програмі з дисципліни «Технологія вирощування та зберігання сільськогосподарської продукції» розділ « Технологія виробництва продукції рослинництва» для спеціальності 208- Агроінженерія та інших інженерних спеціальностей.
Рекомендовано до видання рішенням Вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: рослинництво; технологія виробництва; продукція рослинництва; сільськогосподарська продукція; plant growing; production technology; crop production; agricultural products; Agrarprodukte; Pflanzenanbau; Produktionstechnologie; Pflanzenproduktion