Механізми забезпечення прав людини в системі ООН: проблеми - Лук’яненко, Олена (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді учасника XVIII Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» (м. Київ, 17 жовтня 2024 року)
Keywords: забезпечення та захист прав людини; центральні елементи статутних обов’язків ООН; функціонування статутних органів; обмежена імплементація рекомендацій; ensuring and protecting human rights; central elements of the UN's statutory obligations; functioning of statutory bodies; limited implementation of recommendations