Роль сучасних елементів технологій вирощування рослин у зростанні аграрного виробництва та збереженні якості ґрунтів - Лавська, Н. В. (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей наукових досліджень науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Сучасні проблеми та перспективи розвитку машинобудування України», присвяченої 20-й річниці з дня створення факультету конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: ґрунтовиснажуючі культури; розораність; стратегія землеробства; soil-depleting crops; arable land; farming strategy; Bodenverbessernde Kulturen; Landwirtschaftsstrategie