Оцінка якості плодів перцю солодкого різних сортів та гібридів - Завадська, Оксана Володимирівна; Бельська, Анна Андріївна; Бондарева, Леся Михайлівна (НУБіП України, 2024)
В статті представлена теза доповіді учасника Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології виробництва, логістики та переробки продукції рослинництва» присвяченої 110-річчю від дня народження видатного вченого, основоположника кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва, завідувача кафедри з 1968 по 1987 рр., доктора сільськогосподарських наук, професора Лесика Бориса Васильовича, 2-3 червня 2025 р. м. Київ.
Keywords: перець овочевий; якість плодів перцю; гібриди перцю; товщина перикарпію; vegetable pepper; the quality of the peppers; pepper hybrids; pericarp thickness