Terminology for warfare: focus on term accuracy in english texts - Prokhorova, L. (My University, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу" присвяченої 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: terminology; Terminologie; термінологія; Krieg; war; війна