Правове обмеження при проходженні публічної служби - Іщук, Андрій (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді учасника XVIII Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» (м. Київ, 17 жовтня 2024 року)
Keywords: розвиток суспільства; розвиток економіки, правової системи; інструмент справедливого й ефективного державного управління; підприємницька діяльність; social development; development of the economy, legal system; a tool for fair and effective public administration; entrepreneurial activity