Європейська економічна інтеграція - Кваша, Сергій Миколайович; Файчук, Олександр Михайлович; Файчук, Ольга Валеріївна (НУБіП України, 2019)
Навчальний посібник «Європейська економічна інтеграція» складено у відповідності до робочої програми курсу. Висвітлюються теоретичні основи міжнародної економічної інтеграції. Розглядаються питання становлення і функціонування Європейського Союзу в умовах сталого розвитку. Детально аналізуються: інституційна структура, бюджет, спільна аграрна, регіональна та екологічна політики ЄС. Особливу увагу приділено оцінці можливостей і загроз для національної економіки України після ратифікації Угоди про асоціацію з ЄС. Для студентів вищих навчальних закладів. Також може бути корисний для викладачів, наукових працівників, аспірантів, керівників і спеціалістів підприємств, державних службовців та тих, хто цікавиться питаннями інтеграції економіки України до Європейського Союзу
Рекомендовано Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: міжнародні відносини; європейська інтеграція; економічна інтеграція