Дослідження процесу очистки вороху коренеплодів кормових буряків - Теслюк, Віктор Васильович; Барановський, Віктор Миколайович (My University, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, студентів, аспірантів і докторантів учасників V Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні технології аграрного виробництва» (6–7 листопада 2019 року).
Keywords: буряк кормовий; комбінований очисник вороху; коренезбиральна машина; fodder beet; combined pile cleaner; root harvester; Futterrüben; Kombinierter Haufenreiniger