Українська дипломатія – витоки та традиції - Любовець, Олена Миколаївна (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Українська дипломатія: становлення, розвиток та перспективи» (м. Київ, 10 квітня, 2025 року)
Keywords: зовнішньополітична діяльність; дипломатична практика; державна дипломатія; стародавня дипломатія; foreign policy activities; diplomatic practice; state diplomacy; ancient diplomacy