Проблеми правового режиму свердловин на воду - Винарчик, Л. В.; Федьків, Ю. Р.; Рущак, Л. М. (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді та матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції «Формування сталого землекористування: проблеми та перспективи». Тематика конференції відображає комплексність, міждисциплінарність і багатовекторність проблем формування сталого землекористування та інноваційних підходів до їх вирішення.
Keywords: водопостачання; видобування підземних вод; свердловини; water supply; groundwater extraction; well; Wasserversorgung; Grundwassergewinnung