Anti-crisis management of an export-oriented enterprise - Wan, Qiuyang; Mishchenko, I. A. (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників VI міжнародної науково-практичної конференції »Cучасний менеджмент: виклики та можливості» (м. Київ, 04 листопада, 2025 року)
Keywords: paper takes the anti-crisis management; export-oriented enterprises; discusses the strategies adopted; process of implementation; документ розглядає антикризове управління; експортно-орієнтовані підприємства; обговорює прийняті стратегії; процес впровадження