Особливості генеративного та вегетативного розмноження рослин роду Cercis L. - Бабин, Олександр Русланович (My University, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Садово-парковий ландшафт і декоративне фіторізноманіття очима дослідників». Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції.
Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Садово-парковий ландшафт і декоративне фіторізноманіття очима дослідників» (12 листопада 2020 року)
Keywords: вегетативне розмноження рослин; рослини в зеленому будівництві; міське озеленення; vegetative propagation of plants; plants in green building; urban greening; vegetative Vermehrung von Pflanzen; Pflanzen im ökologischen Bauen