Застосування технології no-till при вирощуванні озимої пшениці - Грудовий, Роман Сергійович; Євтушенко, Світлана Валеріївн; Добранський, Сергій Станіславович; Бучко, Ігор Олександрович; Мельник, Оксана Петрівна (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників XI Міжнародної науково-практичної конференції «Перспективи і тенденції розвитку конструкцій та технічного сервісу сільськогосподарських машин і знарядь» (м. Житомир, 11 квітня, 2025 року)
Keywords: традиційні методи; обробка землі; обробка ґрунту; природний шар; traditional methods; tillage; soil cultivation; natural layer