Integrating global canopy height models with satellite data for enhanced forest inventory in Ukraine - Lukeš, P.; Myroniuk, V. V. (НУБІП України, 2025)
Теза доповіді з Міжнародної науково-практичної конференції з нагоди 185-річчя ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБІП України « Лісівнича освіта та наука в умовах національних викликів та Європейської інтеграції України» (5-6 червня 2025 року
Keywords: study introduces a novel approach to enhance; with multi-source remote sensing data; leveraging these results; integrating high-resolution global CHMs; дослідження пропонує новий підхід до покращення; з даними дистанційного зондування з багатьох джерел; використання цих результатів; інтеграція глобальних CHM високої роздільної здатності