Вплив різних форм педагогічної підтримки на навчальні досягнення дітей з різними освітніми потребами:порівняльний аналіз - Вовченко, Марія (НУБІП України, 2023)
Тези доповідей учасників Міжнародної очно-дистанційної науково-практичної конференції молодих вчених «Сучасні гуманітарні дослідження молодих науковців у глобалізаційному світі: виклики, інновації, безпека» (м. Київ 6-7 листопада, 2023 року)
Keywords: повноцінне навчання; гармонійний розвиток; навчальні досягнення; порівняльний аналіз; full-time education; harmonious development; academic achievements; comparative analysis