Продуктивність кукурудзи за застосування біопрепаратів та стимуляторів росту в технології вирощування - Поліщук, Д. О.; Гончар, Любов Миколаївна (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників V Міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Інновації в освіті, науці та виробництві» присвяченої 100-річчю від дня заснування ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» (24-26 листопада 2021 року).
Keywords: зернова кукурудза; біологізація технології; технології вирощування кукурудзи; grain corn; biologisation of technology; corn cultivation technologies; Maiskörner; Technologien für den Maisanbau