Сучасний стан сортового різноманіття груші - Володін, Сергій Іванович; Гаврилюк, Олександр Сергійович (My University, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників V міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки в умовах війни: теорія і практика», яка присвячена 125-річчю кафедри рослинництва НУБІП України. Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.
Keywords: груша; плодові дерева; сорти дерев; pear tree; Birnenbaum; fruit trees; Obstbäume; Baumarten; tree varieties