Організація процесу виконання навантажувально-розвантажувальних робіт - Сліпуха, Тетяна Іванівна (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей наукових досліджень науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Сучасні проблеми та перспективи розвитку машинобудування України», присвяченої 20-й річниці з дня створення факультету конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: навантажувально-розвантажувальні операції; транспортно-технологічного процес; пропускна здатність пункту; loading and unloading operations; transport and technological process; throughput capacity of the point; Be- und Entladevorgänge; Durchsatzkapazität der Station