Удосконалення мотовила жатки зернозбирального комбайна СКІФ-280 - Ловейкін, Вячеслав Сергійович; Ляшко, Анастасія Петрівна; Матухно, Наталія Вікторівна; Маліневський, Олег Дмитрович (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: СКІФ-280; жатка комбайну; привод мотовила жатки; молотильний пристрій комбайна; combine header; reel drive; combine threshing unit