Режими вологості зони аерації ґрунтів в період збирання врожаю - Лебедєв, Анатолій Тихонович; Петров, Руслан Максимович; Колєснік, Юліана Ігорівна; Козлов, Юрій Юрійович (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей наукових досліджень науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Сучасні проблеми та перспективи розвитку машинобудування України», присвяченої 20-й річниці з дня створення факультету конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: ґрунтові умови; вологість ґрунтів; аерація ґрунтів; soil conditions; soil moisture; soil aeration; Bodenbedingungen; Bodenbelüftung