Роль Британської ради в культурній дипломатії сполученого королівства - Поведа, Олександр Петрович (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Українська дипломатія: становлення, розвиток та перспективи» (м. Київ, 10 квітня, 2025 року)
Keywords: культурна дипломатія; міжнародні відносини; зовнішня політика; публічна дипломатія; cultural diplomacy; international relations; foreign policy; public diplomacy