Розвиток і використання біоенергетичного потенціалу сільськогосподарських підприємств - Єрмаков, Олександр Юхимович; Мельниченко, Вадим Васильович (ЦП Компринт, 2019)
У монографії авторами узагальнено наукові основи, проаналізовано сучасний стан та ефективність формування і використання біоенергетичного потенціалу сільськогосподарських підприємств в контексті світогосподарських тенденцій, а також обґрунтовано найбільш перспективні напрями його розвитку для забезпечення ефективного функціонування аграрних формувань в умовах мінливого ринкового середовища. Дане наукове видання призначене для науковців, викладачів, аспірантів, студентів, фахівців та керівників аграрної сфери.
Рекомендовано Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: біоенергетичний потенціал; ринковє господарювання; підприємство; економіка; ресурси; виробнича діяльность; біоенергетика