Крижова Юлія ПетрівнаБаль-Прилипко Лариса Вацлавівна2023-07-112023-07-112016Крижова, Ю.П. Технологія м’ясних консервів : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів / Ю. П. Крижова, Л. В. Баль-Прилипко. - К. : Основа, 2016. - 556 с.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/10042У навчальному посібнику описано вимоги до сировини, асортимент та технологію виробництва консервів; викладено методики виконання технологічних розрахунків у курсовому та дипломному проектуванні консервних виробництв: вибір асортименту, технологічних схем, розрахунок сировини, прянощів, допоміжних матеріалів і тари, технологічного обладнання, потреб у трудових ресурсах, витрат води та енергоносіїв, розрахунок виробничих площ, компонування площ, побудову цехів, відділень. Описано технологію виробництва металевої тари, вимоги санітарії на консервних підприємствах. Наведено нормативний та довідковий матеріал, необхідний для виконання проектів. Для студентів вищих навчальних закладів II- IV рівнів акредитації.ukм’ясні консервиТехнологія м’ясних консервівStudyGuide