Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта ‘2025 - (:unkn) unknown (НУБіП України, 2025)
У збірнику представлені матеріали XVI Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених «ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ЕКОНОМІКА, ТЕХНІКА, ОСВІТА ‘2025». Відповідальність за зміст публікацій несуть автори. Передрук матеріалів, а також використання їх будь-якій формі допускається лише з дозволу авторів.
Відповідальний за випуск: О.В. Степанов Організаційний комітет: Тонха О.Л., проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності НУБіП України, - голова оргкомітету; Глазунова О.Г., проректор науково-педагогічної роботи та цифрової трансформації НУБіП України, - співголова; Болбот І.М., декан факультету інформаційних технологій, - співголова; Марковська І., професор Інституту ландшафтної архітектури Вроцлавського природничого університету; Мікулецький П., професор Університету Градець-Кралове, м. Градець-Кралове, Чехія; Рід Б., професор кафедри комп’ютерної інженерії Державного університету Сан-Хосе, Каліфорнія, США; Альсаядех Ж., доцент факультету технологій, електроніки та комп’ютерної інженерії Технічного університету Малайзії в Малакці, FTKEK UTeM, м. Малакка, Малайзія; Жерліцин Д.М., дослідник Інституту підприємництва Університету національної та світової економіки, м. Софія, Болгарія; Різвіч Х., керівник відділу AI/ML міжнародної компанії «Intellias», м.Опатія, Хорватія; Юнге Ш., професор кафедри природничих наук і технологій Берлінського технологічного університету, м. Берлін, Німеччина; Кірхбергер Р., професор кафедри електротехніки, мехатроніки, оптометрії Берлінського технологічного університету, м. Берлін, Німеччина; Заєць Н., професор кафедри міжнародних відносин Берлінського технологічного університету, м. Берлін, Німеччина; Степанов О.В., старший викладач кафедри комп’ютерних наук, відповідальний секретар; Члени оргкомітету: Клименко Н.А., заступник декана факультету інформаційних технологій з навчальної роботи; Кравченко В.М., заступник декана факультету інформаційних технологій з наукової роботи; Швиденко М.З., завідувач кафедри інформаційних систем і технологій; Касаткін Д.Ю., завідувач кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки; Лахно В.А., професор кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки; Голуб Б.Л., завідувач кафедри комп’ютерних наук; Рогоза Н.А., в. о. завідувача кафедри економічної кібернетики; Мокрієв М.В., доцент кафедри інформаційних систем і технологій.
Keywords: інформаційні технології; цифрова трансформація; комп’ютерна інженерія; економіка; техніка; освіта; information technology; digital transformation; computer engineering; economy; equipment; education