Впровадження інтерактивної візуалізації в інтерфейс платформи для демонстрації портфоліо дизайнерів - Козленко, Анастасія Вікторівна (НУБіП України, 2025)
Метою роботи є створення сучасної веб-платформи для митців, що дозволяє публікувати власні роботи, ділитися ними, взаємодіяти з іншими користувачами, а також шукати контент за тегами. У межах дипломної роботи розроблено та впроваджено інформаційну систему BeRaw, призначену для збереження, фільтрації та демонстрації творчих матеріалів. Функціонал реалізовано за допомогою технологій React (клієнтська частина), Firebase Firestore (база даних), Firebase Storage (сховище зображень) та Firebase Authentication (авторизація). В системі передбачено зручний та адаптивний інтерфейс, створений за допомогою TailwindCSS і Framer Motion, що забезпечує приємний користувацький досвід. Розроблена система підтримує створення акаунта, публікацію постів, залишення коментарів, вподобайки, а також фільтрацію контенту за тегами. У рамках тестування система показала стабільну роботу, високу швидкість завантаження та позитивний відгук від цільової аудиторії. The goal of this thesis is to develop a modern web platform for artists, enabling them to publish their creative works, share them, interact with other users, and explore content based on tags. As part of the bachelor’s qualification project, an information system called BeRaw was designed and implemented to store, filter, and display creative content. The functionality was developed using React (client-side), Firebase Firestore (database), Firebase Storage (image storage), and Firebase Authentication (authorization). The system features a user-friendly and responsive interface created with TailwindCSS and Framer Motion, providing a smooth user experience. The implemented system supports account creation, post publication, commenting, likes, and content filtering by tags. During testing, the system demonstrated stable performance, fast loading times, and received positive feedback from the target audience.
Keywords: створення акаунта; публікацію постів; залишення коментарів; фільтрація контенту за тегами; creating an account; publishing posts; leaving comments; filtering content by tags