Діагностика енергосистеми електромобіля BMW i3 - Борисенко, А. О. (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів по матеріалам ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (23-25 квітня 2020 року).
Keywords: діагностика енергосистеми електромобіля; екологічно чисті транспортні засоби; діагностика енергосистеми екологічно чистих транспортних засобів; diagnostics of the electric vehicle power system; Diagnose des elektrischen Bordnetzes; environmentally friendly vehicles; umweltfreundliche Fahrzeuge; diagnostics of the power system of environmentally friendly vehicles; Diagnose des Antriebssystems von umweltfreundlichen Fahrzeugen