Застосування теорії розв’язання винахідницьких задач при побудові нейронної мережі для розпізнавання жестів - Конкіна, Н. С.; Демчишин, А. А. (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасників XV Міжнародної науково- практичної конференції «Обуховські читання», в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку прикладної геометрії та інженерної графіки, дизайну, питання викладання графічних дисциплін.
Keywords: управління творчим процесом; винахідницькі задачі; модель нейронної мережі; creative process management; Management des kreativen Prozesses; Erfindungsaufgaben; inventive tasks; neural network model