Омлет – історія походження - Яценко, Віктор; Бандура, Валентина (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції "Наукові здобутки студентської та учнівської молоді з реалізації Плану відновлення України" (м. Київ, 13 березня 2024 р.).
Keywords: технологія приготування; рецептура омлета; cooking technology; omelette recipe; історія походження омлета; the history of the omelette